Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Prskanje komaraca od petka

Zaprašivanje protiv komaraca iz vazduha i sa zemlje protiv odraslih komaraca na području Novog Sada i Sremskih Karlovaca počinje u petak, 19. avgusta i trajaće do ponedeljka 29. avgusta. Prskanje komaraca u Bačkoj Palanci počeće u subotu, 20. avgusta i trajaće do utorka, 30. avgusta.

Zatvoren deo ulice Drage Spasić

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda, od 17. do 19. avgusta biće zabranjen saobraćaj u delu Ulice Drage Spasić od Fruškogorske do Strumičke.

Liman 3 i 4 bez tople vode

Stanovnici Limana 3 i Limana 4 u ponedeljak, 15. avgusta neće imati tople vode zbog radova na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja i na uglu Sutjeske i Radničke.

Izmena saobraćaja u Radničkoj ulici

Zbog rekonstrukcije vrelovodnog šahta na uglu Radničke i Sutjeske, u četvrtak 11. avgusta privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u ovom delu grada.

Prijave za proslavu Dana mladih

Kancelarija za mlade Novog Sada pozvala je sve organizacije mladih da se pridruže obeležavanju Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, i tog dana predstave svoje aktivnosti na Trgu slobode.

Odnošenje baštenskog otpada

Redovan program zasebnog odnošenja baštenskog otpada realizuje se od 21. marta 2011. i trajaće do 30. novembra 2011. godine.